_DSC6132

Livet går vidare, trots sol, bad och segling

2016-08-06 / Anders, Kjell, Travel, Uncategorized

Nu har vi bott här i Drace under tre dagar och vi börjar så sakta komma in i lite rutiner, och det händer inte så mycket egentligen. Vi badar, solar, seglar och äter gott. Livet är bra jobbigt ibland, jag vet, men någon måste göra det här också.

När vi kom hit så märkte vi att det inte var så lätt att få tag på ett boende. Vilket kan verka konstigt eftersom det inte är så mycket turister här. Så vi bestämde oss för att sova i bilen. Just då verkade det vara en väldigt bra idé. Inte lika mycket senare på natten, i alla fall inte för mig. Min gode vän Kjell visade sig vara en rackare på att snarka. Klockan 2 så satte jag mig upp, letade reda på mina hörlurar och körde igång Bruce Springsteen på hög volym. Det är inte det sämsta att somna till Bossen i bussen. Numera har vi separata sovrum, alltså jag sover i bilen och Kjelle i båten. Perfekt!

Idag är det inte lika trevligt här. Verkar som att någon har exporterat svensk sommar hit, vi har med andra ord fått en dag med 20 grader och ösregn. Bitterheten hos seglarna är rätt stor nu! Just nu sitter jag i bilen och lyssnar på regnet smattra mot taket och funderar på hur i hel…te jag ska ta mig till fiket för min dagliga dos espresso. Var låg nu paraplyet någonstans? Hittar jag inte det, så får det bli att fika i badbyxor. Vet dock  inte om de övriga gästerna på fiket uppskattar den estetiska festen.

Mellan allt arbete med att bada och segla så har jag även hunnit med att plåta lite. En sak som jag har märkt är en fördel med att bli gammal, (en av få) är att det är väldigt svårt att sova länge på morgnarna och det har en positiv inverkan på möjligheten att plåta soluppgångar. I tonåren blev det nog mest nedgångar.

Så håll till godo med några bilder från solens uppgång här i Drace.

_DSC6111 _DSC6062 _DSC6136 _DSC6104 _DSC6117

To be continued….

2 svar till “Livet går vidare, trots sol, bad och segling”

  1. Stina (mamma) skriver:

    Vackert!!☀️

  2. Jonathan Dart skriver:

    Vackra bilder!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *